Papenvoort Omgeving

Massages

Het is mogelijk om tijdens uw verblijf ter ontspanning, na een wandeling of fietstocht, een van onze heerlijke massages te boeken.
Onze gasten krijgen 10% korting op een massage.

zen basalt stones and bamboo on the wood

 

Lomi lomi massage

Lomi lomi, massage afkomstig uit Hawaii,  is een weldadige vorm van massage vol compassie, warmte en gratie. Uitgevoerd met het zachte deel van de onderarmen word je lichaam behandeld met warme olie en lange, ritmische vloeiende strijkingen over het hele lichaam.

Het lymfesysteem wordt  geactiveerd en gereinigd, de bloedsomloop gestimuleerd en de spieren zodanig behandeld dat stress en overbelasting kunnen worden lostgelaten.

De constante FLOW en de liefdevolle, koesterende aanraking ontspannen vervolgens je hele wezen, zodat je fysieke, emotionele stress los kunt laten.

Echt een geschenk aan jezelf!


Kruidenstempelmassage

Bij deze heerlijke ontspannende massage wordt de rug en schouderpartij met warme geneeskrachtige kruidenstempels gestempeld en volgt er een massage met de handen en warme olie. Daarop volgt een  ontspannende oliemassage van de rug. De laatste restjes spanning vloeien weg bij de hoofdmassage. De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van onderbenen en voeten.

D.m.v. deze massage komen onderliggende blokkades vrij en gaat de energie weer stromen.

De kruidenmix (tamarinde, citroengras, kaffier limoen,  Tumeric, Gemer, Accacia, Pandanblad en Patchoulli)heeft een reinigend, verwarmend en kalmerend effect.

Laat uw energie weer stromen!


Indiase hoofdmassage

Bij deze ontspannende en verkwikkende massage worden hoofd, gezicht, nek en schouders behandeld. De ontvanger zit op  een gewone stoel en er wordt over de kleding heen gemasseerd (zonder olie). Door deze massage kan een snelle en diepe ontspanning ontstaan.

Positieve effecten: vermindering stress en vermoeidheid, verlichting stijve nek/schouders en spanningshoofdpijn, gezonde huid en gezond haar,

verbetering van de concentratie, bevordering goede slaap, bevordering zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Ontspanning van hoofd, nek en schouders! Voor uw welzijn.


Duo massages

U wordt samen gemasseerd in dezelfde ruimte,  ieder door een masseur. Bij de duo-massage ligt u naast elkaar en en ontvangt u een heerlijke ontspanningsmassage met warme geurende olie.

De massage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Door de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress worden verzacht.  Een ontspanningsmassage kan, zowel geestelijk als lichamelijk, heel goed preventief werken voor het behoud van  een goede gezondheid.

Combineer ontspanning met samen-zijn. Echt een fijne ervaring! 


In het vakantieverblijf vindt u meer informatie over de massages